Unistar LC d.o.o.

Podjetje Unistar LC ima eno daljših tradicij med podjetji s področja informacijske tehnologije v Sloveniji, saj smo na trgu prisotni že od leta 1989. S svojimi izkušnjami, znanjem in partnerskimi povezavami z mednarodnimi podjetji s področja informatike, smo uspeli ustvariti velik krog zadovoljnih naročnikov, ki so z našo podporo zgradili učinkovite informacijske sisteme. Danes je v podjetju zaposlenih preko 50 visoko usposobljenih strokovnjakov z različnih področij delovanja in upravljanja IKT, s čimer lahko svojim strankam zagotovimo zanesljive, fleksibilne, lažje dostopne in varne rešitve, kar vam omogoča, da vaše IKT rešitve pozitivno vplivajo na vaše poslovne procese in s tem posledično na vaše poslovne rezultate. V podjetju Unistar LC s svojim uspešnim delom dosegamo redno in stabilno vsakoletno rast. Uvrščamo se v sam vrh slovenskih ponudnikov računalniške in komunikacijske opreme ter storitev, ki spremljajo te dejavnosti. Naši prostori se nahajajo v Ljubljani, vendar uspešno delujemo na celotnem področju Slovenije in širše v regiji.

UnistarLC logo

Celovite rešitve z dodano vrednostjo

V podjetju Unistar LC se ukvarjamo z načrtovanjem, razvojem, namestitvijo, vzdrževanjem ter zunanjim izvajanjem (outsourcing) vseh vrst IKT rešitev. Rešitve, ki jih pripravljamo, našim strankam omogočajo doseganje najboljših rezultatov na njihovih poslovnih področjih. Za stranke pripravljamo celovite rešitve, ki so prilagojene njihovim potrebam in zahtevam, ter v skladu z najboljšimi praksami in znanji, povezujemo tehnična in vsebinska znanja v, uporabnikom prijazno, informacijsko okolje.

vizija

Unistar LC želi postati eno vodilnih podjetij na področju sistemske integracije, katerega cilj je stabilen in kakovosten način poslovanja, ki zagotavlja zadovoljstvo udeležencev.

Poslanstvo

V podjetju Unistar LC razvijamo celovite rešitve in storitve, s katerimi skrbimo za varnost, dostopnost in gospodarnost informacijskih sistemov naših strank.

Vrednote

Unistar LC želi postati vodilno podjetje na področju sistemske integracije. Zato v podjetju razvijamo vrednote, ki opredeljujejo naše poslovanje in reševanje problemov z visoko stopnjo zanesljivosti, ki je osnovna vrednota v podjetju s tako ugledno blagovno znamko, kot je Unistar LC. Naše podjetje je usmerjeno v razvijanje celovitega spleta storitev, s katerimi bdimo nad informacijskimi sistemi naših strank, noč in dan in skrbimo za njihovo varnost, dostopnost in gospodarnost. Da lahko to zagotovimo, smo v podjetju razvili visoko stopnjo ambicioznosti in proaktivnosti pri vseh zaposlenih, pri iskanju rešitev prilagojenih potrebam strank. Pri tem nas vodi tudi velika mera inovativnosti in pridobljenih znanj, v skladu z najboljšimi praksami v naši panogi. Seveda pa je osnovni cilj in vrednota našega podjetja, zagotoviti dobrobit stranke in to je tisto, česar nikoli ne izpustimo izpred oči. Skupna rast naših strank in našega podjetja, ki izhaja iz medsebojnega sodelovanja in zaupanja, pa vzpodbuja tudi rast naših zaposlenih, katerih želja po odličnosti, suverenosti in lastnem izpopolnjevanju, je ključ za uspešno poslovanje in dobro delo.